feliciaochjohannas -

A Beautiful Day

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Ibland är det så härligt att inte göra någonting...ligger ute i skuggan och läser just nu! Det är verkligen super härligt och mysigt under vårt plommonträd. :) Ibland går jag runt lite i trädgården och äter lite hallon, plommon, päron eller smultron...det är så härligt (och supergott!) :)


Läser en riktigt bra bok just nu, på engelska. Det är den 8:de boken i serien och jag trodde att det var den sista men det finns tydligen flera (iaf en till). :)


Hoppas ni har en lika härlig dag som jag! :)



Spontaneous trip to Växjö!

Kategori:Shopping

Heej! igår fick jag, mamma och Sanna för oss att vi skulle gå på bio...så det blev Harry Potter (igen, för mig iaf), men den var superbra andra gången också! :) Man kan ju inte bara kolla på bio så vi gick lite på stan oxå och kollade i affärer. Jag råkade hitta lite för mycket kläder och smycken som jag ville köpa men jag köpte bara två tröjor från Gina Tricot (jag är stolt!).


Tjock och mysig tröja/kofta super   En mörkblå poncho-liknande tröja 
bra & snygg till vintern.                  väldigt snyggt att ha i höst som en jack                  
tillsammans med ett par långa fingervantar 
och en halsduk!

Monki är en av mina favorit butiker så jag var naturligtvis tvungen att gå in i den...och självklart så hittade jag dessa fantastiska, supersnygga hängsleshortsen för 400 kr (som passade mig jättebra), men jag tvingade mig själv att gå därifrån utan dem. Önskar att de var på rean, men men...         



Ska i alla fall köpa dem (någon gång) för jag har letat efter sådana hängsleshorts jättelänge! (Hoppas bara de inte tar slut!)




A trip to Halmstad and Ullared

Kategori:Shopping

(Varför kommer man inte på bra rubriker på svenska? Haha) Idag så åkte jag och mamma till Halmstad och Ullared :) I Halmstad så var vi på stranden en stund, gick på stan, åt på Harrys och åt massa glass såklart! På Gekås passade jag på att köpa lite skolsaker (pennor, block, sudd) och lite annat :)


Den supersöta väskan köpte jag i stan :)


Köpte även två stycken nagellack på Gekås, det högra är ett av mina favoritnagellack men det börjar ta slut så jag köpte ett till :)


Köpte dethär uggle-halsbandet på GinaTricot :)


Det finns absolut ingen godare glass än Riccardo's italienska glass! Ett måste när man åker till Halmstad. Jag brukar ta smakerna hallon (suuuuuupergod), choklad och mango eller passion :D




Road trip

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Känner att jag inte skrivit på länge men jag har inte gjort något speciellt intressant denna veckan haha :) Men idag var jag och min familj på en liten road trip till Landskrona och även Helsingborg. Vi skulle åka över till Ven och cykla men allt var fullbokat.. Så vi gick lite på stan och sånt istället. Nu så har jag precis bastat och ska strax se på film och äta chips :D




Köpte faktiskt bara ett par jeans och Seventeen magazine :)




My Birthday!!

Kategori:Every Day Life

Äntligen 18 år!! :D Firar med familjen och jordgubbstårta...såklart! :)


Strawberrycake á la Johanna
Yuuum!!


Johanna's Strawberry-Juice-with-Cream-Drink
Liten drink som jag gjorde till mig själv av jordgubbsjuice och sedan är det grädde på toppen :) ganska konstigt men väldigt gott...tycker jag i alla fall! :D



New Make-Up

Kategori:Beauty

Fortsätter lite på temat smink! Min syster kom hem från grekland igår och hade med sig lite saker till mig :) bland annat lite smink...


Make-Up bag från gosh med en superbra brun kajal (som jag letat efter väldigt länge), ett sött rosa (mer rosa än på bilden) lipgloss, inte för att jag brukar använda lipgloss men men.., ett set med ögonskuggor i bruna nyanser (riktigt snygga!) gillar verkligen bruna ögonskuggor...de ger en mer naturlig look, en jättebra mascara och ett bronzing shimmer powder! Har redan testat sminket...riktigt nöjd :)
Eftersom jag och Felicia inte får köpa något (det kanske inte går jättebra men men..) så passar detta superbra eftersom jag fick sminket och behöver inte köpa smink på ett tag, yay! 


Sedan fick jag detta superfina armbandet :)  



Fredags-shopping

Kategori:Every Day Life

Gissade på att jag skulle hitta massor med kläder jag ville ha idag så jag gick bara in i GinaTricot och en väskaffär. Så duktigt haha :) Har viljat ha en ny väska länge och idag så hittade jag en perfekt :D Har för det mesta bara bruna väskor så nu köpte jag en grön! Jättefin färg om man frågar mig :) På Gina köpte jag ett skärp, en tajt randig kjol och en poncho kofta.







Make-Up is Fun

Kategori:Beauty

Heej :) Sminkade mig själv här om dagen, för skojs skull....sedan tog jag lite kort :) blev ganska bra tycker jag. Jag blev förvånad när jag såg denna bilden, den påminner om en bild på Tyra Banks på något sätt! Haha inte för att vi alls är lika men på något sätt påminner bilden om Tyra. :)


Gillar verkligen mina ögon på denna bilden! :)


Det är inte riktigt denna bilden jag tänkte på men jag hittade inte den...så det blev en liknande bild av Tyra!


Sneak peek

Kategori:Every Day Life

Screenshots på vad vi filmade i söndags! "Filmen" kommer kanske upp på bloggen, eller inte. Eller? Kanske? Haha :D





Filmen var...

Kategori:Every Day Life

...fantastisk, sorglig, superbra, spännande o.s.v!! Helt galet att Harry Potter filmerna är slut nu eftersom man har växt upp med dem. Se den!


Movie-time!

Kategori:Every Day Life

Idag ska vi och se på Harry Potter and the Deathly Hallows part 2! Yay! :D




Fortsätter på...

Kategori:

...nagellack tema! I brist på annat att skriva så kan jag visa vad jag har på mina naglar idag. :) Kom på att jag valde mörkgrönt och silver istället för somrigare färger som jag tog upp i mitt förra inlägg haha, men idag har det regnat hela dagen så det känns inte speciellt somrigt.


"Don't mess with O.P.I" (Texas kollektionen) och "Silver shatter"(från Pirates kollektionen)


(Inte världens bästa bild på det kanske) Perfekt att använda shatter-nagellack om man vill ha något annorlunda och man kan använda vilken färg man vill under :)




Campa på Öland :)

Kategori:Every Day Life

Heej! Något jag, mina två systrar (Sofie & Sanna) och min mamma brukar göra varje sommar är att campa. Fast det är något jag inte tycker så mycket om (spindlar, tält m.m. är inte min sak), men det är ju alltid kul att spendera tid med familjen. Denna sommaren blev det Öland, fast utan min storasyster Sofie istället följde min kusin Frida med, vilket var mycket kul! :) Vi åkte i måndags och kom hem idag. Vi spenderade bara en dag vid stranden och badade lite i havet (kallt!) och solade mycket. :P Sedan spelade jag, Sanna och Frida beach-vollyboll med några killar vi raggade upp på stranden (haha!). Det var roligt, plus så tränade man samtidigt vilket är superbra! :D (Fast vi blev ikastade i havet vilket inte var lika kul)
Även om tälta inte är min sak så var det väldigt kul, träffade lite nya roliga människor också! :)


Jag och Frida på bilden och Sanna tog bilden (kanske inte superbra kvalité men, men..)


Beach Vollyboll! Yay! :)
Hoppas ni gör något kul i sommar!! :D


Somriga nagellack!

Kategori:

Hejsan! Något jag tycker om väldigt mycket och nästan alltid har på mig är nagellack :D Så jag tänkte visa er vad för sorts nagellack jag föredrar på sommaren! :)


Olika nyanser av rosa nagellack (t.ex pärlrosa, hotpink o.s.v) funkar alltid och är extra fint med solbrun hy :D


Älskar även gula och orangea nagellack :)


Ljusblått och turkost passar också mycket bra på sommaren :) Även pastellfärger eller bara transparent nagellack är också fint.


På bilden till vänster ser ni Maybelline nagellacket från bild nummer 1. Och på bilden till höger har jag testat ett annat sätt att göra naglarna mer somriga :)




Fixing My Room

Kategori:Every Day Life

Äntligen! nu har jag städat färdigt på mitt rum (såg ut som ett bombnedslag, haha) :) samt fått en ny byrå som passar perfekt på mitt rum. Nu behöver jag bara hitta en snygg garderob (eftersom min gamla är sönder) så jag kan få plats med alla mina kläder. Ah juste en sak till behöver jag göra innan mitt rum är som jag vill ha det...måla om en av mina väggar :) jag tror jag har bestämt mig för en mörk-röd-lila-brun färg och en massa citat (från filmer och böcker) i färgglada färger :D Hoppas det kommer bli bra...ska försöka att bli färdig innan sommaren är slut (får se hur det går haha)! Kommentera gärna och säg vad ni tycker (om vad jag ska måla på min vägg)! :)





Citat från: A Cinderella Story & What Happens in Vegas
Två av mina favorit citat :)