feliciaochjohannas -

About us!

Kategori:Every Day Life

Bonjour! Vi bakom feliciaochjohannas.blogg.se är två 20 och 21 åriga tjejer från Sverige. På bloggen hittar du inlägg om vår vardag, vårt modeintresse, filmer, massvis med musik, inspirations kollage m.m.! Våra högsta drömmar är att bli skådespelerskor (i storfilmer men också gärna i serier). Vi skriver även på en serie av böcker tillsammans som ni kanske kommer att få något smakprov på! På YouTube hittar ni oss på kanalen The A Dolls där vi lägger upp videos bl.a musikvideos, artsy, covers m.m. Egna låtar kommer även att dyka upp där :)
 
Nu ska vi åka till London och bo där i 2-3 månader. Sceen Acting, Improvisation Acting, Musical Theater och Dance är kurserna vi kommer att gå samtidigt som vi audition för mindre skådespelar-jobb :) I framtiden har vi tänkt att flytta till London och sedan komma vidare till USA!
 
 
Alla länkar finns i menyn till höger.

Gotta have it.

Kategori:Every Day Life

Något vi tycker om väldigt mycket just nu är gula accessoarer, vilket ger ens outfit något extra :) Kommentera gärna och säg vad ni tycker om att ha som det lilla extra i en outfit! (Bilder från google.se)

 


Tänk en enkel outfit med något av dessa accessoarer :)


 

Preview!

Kategori:Every Day Life

Här får ni en censurerad bild på vår egengjorda klänning :D Vi vill inte visa den än, den kommer kanske dyka upp senare ;)


Johanna och klänningen! :) Foto av Felicia.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori:Every Day Life