feliciaochjohannas -

Måndagskväll

Kategori:Every Day Life

Hejsan :) Har nyss sett på film, Letters to Juliet! Ska plugga litegrann och sen sova :) Godnatt!



Saturday

Kategori:

Hej! :D Har suttit och målat på datorn och lyssnat på musik en stund. Ska strax se på film + käka godis :) Ha en bra kväll!


Mini-Shopping!

Kategori:Shopping

Hallu! Hittade typ inget i jönköping :/ förutom dessa supersnygga nagellack från GinaTricot :)




My Friday!

Kategori:Every Day Life

Heej! Min dag har sett ut så här: småföretagande B prov (super lätt!), ridit lilla Zickan, lite julbak & sen idol, popcorn & coca cola :) Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Imån åker jag till jönköping för att julshoppa lite, får se om jag hittar några julklappar eller bara saker till mig, haha :P 


Yum!

AMA

Kategori:Every Day Life

Helluu :) Har precis sett på AMA, fast orkade inte se klart det.. Spelar in resten :) Är supertrött och borde sova nu, klockan är tjugo över tolv. Det var nog något mer jag tänkte skriva men glömde bort det haha! Good night :D



Cute Outfits

Kategori:Fashion


Love it! :D (outfits från Forever21)

Studiedag!

Kategori:Every Day Life

Hejsaaan! Idag så har vi planerat lite småfilmer som vi ska filma (troligtvis i helgen) och babblat massa såklart :) Blah blah blah.




yum!

Kategori:Every Day Life


Ikväll = choklad + TV :)

The Muppets

Kategori:


So pretty colours! :)

Lördagskväll!

Kategori:Shopping

Halluu! :) Var som sagt och shoppade lite och på var bio idag, såg Breaking Dawn och den var... konstig. Får inte speciellt högt betyg av mig, haha. Har blivit förkyld också :( så nu ska jag sova. Godnatt!



Check It Out...

Kategori:Music

I'm eating fuitsallad..



..and listening to...



Den är så bra! :) Jag har i alla fall jobbat idag (haft simlektioner för typ 4åringar), snart ska jag göra ett försök att städa mitt rum :P Have a great day!!

Bio och shopping!

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Idag ska jag åka och shoppa och se på Breaking Dawn :) Hoppas den är bra, tyckte inte om den boken speciellt mycket men älskar att gå på bio haha! Skriver väl sen vad jag tyckte :)



Fredags mys :)

Kategori:Every Day Life

Heej! Har en super mysig fredags kväll har ätit god mat o nu sitter jag  vid brasan o kollar på idol o äter glass (yum!)....snart blir det nog lite popcorn oxå :P


Ha en bra kväll! :)
 

Love this music video

Kategori:Music




Onsdag

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Har suttit och pluggat idag på morgonen, börjar lite innan ett idag och har bara ett prov. Nu tänkte jag städa mitt rum :)