feliciaochjohannas -

Halmstad

Kategori:Every Day Life

Hej! Jag och mamma åkte ner till Halmstad idag, vi gick på stan, åt mat och glass, hälsade på stranden och sedan tog vi en sväng förbi Ullared också. Köpte inget i Ullared men köpte en klänning och ett par mysbyxor på stan, har redan shoppat nyligen så det fanns inte så mycket nytt.. :) Det var superfint väder idag också! :) Var även på jakt skor igen och var nog typ inne i alla skoaffärer i Halmstad eller i närheten haha, får beställa några från internet istället :)

Bilder från mobilen.
Världens godaste glass! Tar alltid en sväng förbi Riccardo's :) Idag tog jag smakerna choklad och citron, brukar vanligtvis ta hallon, choklad och mango/passion men det fanns inte idag.. Men det var supergott ändå :)

Stranden :)

shopping-time

Kategori:Shopping

Hejsan! Idag har jag varit i växjö och shoppat lite, ville gå in i lite fler skoaffärer men det har varit så fint väder idag så vi åkte hem och grillade lite gott istället :) Senare idag ska jag ner och kolla på valborgsmässo-elden som de tänder i stan :) här är lite saker som jag köpt:


Nicki Minaj - Whip It

Kategori:Music

My favourite part is:
Ughh, is that my que?
I'm looking for some brain
to boost my IQ
I'm like 5'2,
my S.A.T. scores was high too!

           

Söndag

Kategori:Every Day Life

Hej! Har städat mitt rum i flera timmar idag, alla garderober och hyllor är sorterade, har slängt ut massa saker o.s.v. Men nu är jag klar och sitter och äter nybakta bullar och dricker Coca cola :) Och min OOTW kommer läggas ut idag, glömde totalt bort det igår haha :)

Burlesque

Kategori:Movies/Videos

Hej :) Har precis kollat klart på Burlesque, jag har sett den flera gånger och kan nästan alla repliker och låtar utantill men den är superbra :D love this movie! Musiken är jättebra och det är bra skådespelare, så om ni inte har sett filmen så måste ni göra det :)

 

Shopping

Kategori:Shopping

Hej! Var och shoppade igår, tänkte mest leta efter skor och jeans men det blev inget av det haha :) Hittade flera snygga skor men alla var lite för stora.. Dessutom så var många plagg som jag tyckte om någon eller några storlekar förstora, irriterande :P Här är i alla fall vad jag köpte:

25 April

Kategori:Every Day Life

Idag har jag haft nationellt prov i svenska, det gick ganska bra tror jag, och sedan hjälpte jag till i min kusins frus shabby chic butik/cafe :) Jag gjorde mackor som är super goda och serverade folk :) Nu kollar jag på Grey's Anatomy :) hoppas ni har haft en bra dag!


Number Twenty Eight

Kategori:Outfit Of The Week

Hejsan! denna veckans outfit blev lite 'tuffare' än förra veckans, även om jag älskar färger så gillar jag verkligen denna outfitten :) med rosetten och spets toppen blandat med nitväskan och de slitna jeansen så är det en perfekt blandning mellan cute and edgy :D I absolutely love the shoes! 


Inspiration

Kategori:Beauty

Hej! Flätor är ju väldigt populärt nu och jag älskar flätor, det är jättesnyggt :) Jag har typ mellanlångt hår men det går ändå att göra lite olika flätor, man behöver bara ha tålamod och exprimenter lite :) Något som är ganska lätt och snyggt är en inbakad (eller utåtbakar) fläta i luggen/pannan :) Här är lite inspiration från we<3it :D


Lite nytt

Kategori:Shopping

Hej! Var som sagt i Ullared igår, köpte ett halsband i en av affärerna utanför Gekås, och i Gekås köpte jag hårspray, nagellack, ett skrivblock, ett armband, en mascara m.m. :)


Nailpolish

Kategori:

Gjorde ett litet kollage av flera jättefina bilder på naglellack
från We<3It :)


Gaga!

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Idag så har jag bl.a. varit i skolan, fikat, varit hos Johanna och kollat på en serie och varit i Ullared. :) Köpte lite grejer så gör ett inlägg om det imorgon :) Har också beställt biljetter till Lady Gaga's konsert i september! :D


Haircut

Kategori:Beauty

Klippte håret kort igår och tonade det till en lite mörkare och varmare färg. Funderade ett tag på hur jag ville ha det och bestämde mig igår, ville ha något nytt och det ska bli väldigt intressant att testa olika frisyrer med mitt "nya" hår :) Inte de bästa bilderna kanske.. (lite smutsig spegel)
Före (mitt naturliga hår) och efter:


Number Twenty Seven

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Skorna är min favorit i denna outfiten, så snygga! Den lilla väskan från Kate Spade har jag haft innan i en OOTW men denna gången valde jag den ljusblå :) Jättefin klänning och en mer edgy ring och en söt/rolig :) Outfiten hade också passat jättebra med en snygg svart skinnjacka.


Number Twenty Six

Kategori:Outfit Of The Week

Hejsan :) Polkadots! Denna outfitten blev väldigt färgglad, men jag gillar den jättemycket :) Jag har försökt att hitta något som passar till dessa skorna för att jag gillar dem super mycket och nu hittade jag denna jätte söta klänningen från forever21 (jag älskar den rödoranga färgen) som passar superbra till :) Jag tycker man kan blanda olika klädesplagg som har samma mönster (randigt med randigt, prickigt med prickigt m.m.), man måste ju göra det på rätt sätt oxå :P jag gillar denna outfitten och vill jättegärna ha den :) Vad tycker ni om att blanda samma mönster i klädesplagg?