feliciaochjohannas -

Number Sixty Five

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Jag har tänkt använda denhär klänningen jättelänge till en OOTW, den är superfin! Till den valde jag ett par klackskor från Guess (med leopardmönster på undersidan, man ser det lite på klacken), en ryggsäck med runda nitar, ett armand med nitar och uggleörhängen! :D Tycker att denna outfit passar jättebra när det börjar bli höstigare :) Love it!
 

San Fransisco

Kategori:Every Day Life

Hejsan! San Fransisco var väldigt coolt, men kallt, det blåste typ hela tiden och även om det var varmt en dag så kunde det bli kallt helt plötsligt och det var dimmigt väldigt ofta haha...men det var i alla fall väldigt kul att träffa Sofie, familjen som hon är au pair hos är verkligen jättesnälla och tvillingpojkarna på 3 år var jätteroliga, hihi! Här är lite bilder från San Fran, kunde inte få en bra bild på the Golden Gate Bridge för att det var dimmigt men jag fick med nästan hela bron :)
 
Jag testade pannkakorna i San Fransisco men de var inte så super goa...däremot var vi på ett glass-ställe där de gjorde glassen mitt framför en. Jag åt chokladglass med någon kokos-sak på, det var supergott! :) Vi var i SF ganska länge, så vi han med massor av shopping, hihi! (Bilder på det jag köpt kommer upp i helgen)
Vi var på Pier 39 och där efter åkte vi ut till Azkaban (haha!)...jag menar Alcatraz. Där gick vi en Audio Tour, vilket betyder att man går runt med hörlurar och få höra berättelser om fångarna som satt där och annan intressant fakta. Fast i mina hörlurar funkade bara bakgrundsljudet, så jag fattade inte vad alla tyckte var så intressant...hihi :)
Snart kommer bilder från Santa Barbara upp! :)

Nails!

Kategori:

Hejsan! Har inte målat naglarna på superlänge så jag gjorde det igår,
det blev brunt och guldigt :)
 
Idag har jag kollat på Katy Perrys film Part of Me, superbra och inspirerande! Jag har också tränat lite, vilket består av att springa en runda och dansa :) hihi

Ny kategori?

Kategori:Every Day Life

Lägger ganska upp "inspirations-kollage", borde kanske göra en egen kategori till dem :) Bilder från Weheartit.com ♥
 
 

Lite nytt :)

Kategori:Shopping

Hej! Var och shoppade lite i förrgår, köpte bara en jacka, och ett bäddsätt. Tycker att kläderna i butikerna är så tråkiga just nu, hittar inte mycket jag vill ha. Men är nöjd med det jag köpte :)
 

Number Sixty Four

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Denna veckan blev det en mysig outfit, jag älskar blommiga byxor särskillt när de är lite diskreta. Väskan passar så bra till, eftersom resten av denna outfit består av neutrala färger så väskan ger lite färg.
Hope you like it! :)
 

Stor inspiration

Kategori:Movies/Videos

Såg nyss på Katy Perry's film, Part of Me :D
Den var riktigt bra!
 

NYC

Kategori:Every Day Life

Hej! Nu har jag i alla fall fått i ordning på New York bilderna :) Vi bodde typ mitt på Manhattan, bara typ 7 blocks till Times Square. Vi gick och gick i New York..vi var på Starbucks, där jag drack en god smoothie, och vi var vid the Rockerfeller Tower. New York var verkligen awesome, särskillt när man ser NY uppifrån. Fast att gå mellan alla skyskrapor var lite läskigt! :P
 
Vi gick på Fifth Avenue och såg alla märkes butiker, som Louis Vuitton, Juicy Couture, Prada, Gucci m.m.
Vi var ju självklart i Central Park, där det var mycket lugnare än mitt inne i stan. Vi var också nere vid Greenwich Village och vände, det är de nedre bilderna. Där spelades också I Am Ledgend in, eller delar av den, det är där huvudrollen bodde som spelas av Will Smith, kanske inte så viktikt att veta men lite kul!
 Här är lite mer random bilder bland annat Yellow Cabs, the Flat Iron Building and a schoool bus :)
 Times Square! Måste jag säga mer...? Man trodde typ inte att det var på riktigt, och forever 21 låg där som var den mest häftigaste butiken som jag varit inne i, det var så fint att jag ville ta upp kameran och fota (men det fick man inte)!
 New York var fantastiskt, lite synd att vi inte hann shoppa något. Men det fick jag göra massor i San Fransisco, som det snart kommer upp bilder ifrån :D
 

Monday Inspiration

Kategori:Every Day Life

Hallu! Har inte gjort ett sånt här inlägg på länge, men nu så :)
Bilderna är såklart från we<3it :)
 
P.S. Bilderna från min resa kommer upp snart, måste bara få ordning på alla bilderna! :P

20:38

Kategori:Every Day Life

Åt nyss tacos, nu blir det serietittande med godis och Coca Cola :)
 

Sleeeepoveer!

Kategori:Every Day Life

Hej :D Efter tre långa veckor har vi mycket att prata om! Idag har vi en sleepover, vi har pratat massor, kollat på youtube klipp, fotat Emily och Prins m.m. vi ska även se på serier, laga tacos och prata massa mer :)
 

Number Sixty Three

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! OOTW nummer sextiotre är lite höstigare (eller iallafall mörkare) har använt skorna i en annan OOTW, tycker att de är supersöta :) Tycker att klänningen är perfekt till höst, den söt och har blommor som mönster men den är lite mörkare utan att vara för mörk, if that makes sense. Valde att ha med ett litet sött halsband och en enkel svart ryggsäck. Några ringar hade passat jättebra till också :) Hope you like it!
 

Home again!

Kategori:Every Day Life

Hellu! Nu är jag hemma igen efter en lång, lång flygresa...har typ inte sovit på 24 timmar så jag ska gå och lägga mig snart :)
 
Här är en bild som jag tog när vi åkte tillbaka till San Fransisco (från Santa Barbara) :) Tyckte den var lite cool :P

Bellibus!

Kategori:

Hej! Longerade Bellis för en stund sedan, här är några bilder
från det (Emily ryttarduon.blogg.se fotade) :D
 

Number Sixty Two

Kategori:Outfit Of The Week

Denna outfit är ganska sommrig och påminner mig om festivaler. Mina favoriter i outfitten är skorna, halsbandet och linnet :) Väskan passar superbra till tycker jag och shortsen är bara ett par normala shorts och kan ersättas av ett par långa byxer om man inte vill ha det så sommrigt :) Hope you like it!