feliciaochjohannas -

Mini-mini shopping

Kategori:Shopping

Hej! Köpte ju en tröja igår så här kommer en bild på den! Hade även beställt en bok från CDON när Wii Zumba 2 och Wii Just Dance 3 klickades hem (som btw ska testas i veckan! :D), har inte köpt en bok på evigheter så det var väl dags nu haha :)




Den första boken av 3-4 böcker i en serie, hoppas den är bra :) Köpte den på engelska såklart, tycker inte om att läsa böcker på svenska haha :)

Number Twelve

Kategori:Outfit Of The Week

Hallu! Dags för Outfit Of The Week igen :) Ni kanske känner igen väskan från Rebecca Minkoff som Felicia har haft i en av hennes tidigare outfit of the week :) men den är ju bara så snygg! (önskar att jag hade en sådan väska) Det jag gillar med denna outfit är att den är väldigt söt men samtidigt edgy, gillar att mixa t.ex. en söt topp/klänning med edgy skor eller en tuff väska särskillt något med nitar på...det är så snyggt! :) Som vanligt så måste jag säga "I love this outfit" :D och skorna är ju bara så snygga (och såå gula), allt är super snyggt!  


Love it :)

War Horse..

Kategori:Movies/Videos

..by Steven Spielberg, såg jag och min syster på bio idag :) Bra film, och sorglig, men bra slut i alla fall. Gick även på stan lite men hittade inte så mycket nytt eftersom jag shoppade i Göteborg för några dagar sedan. Köpte en ny tröja i alla fall :) Nu ska jag sova, natti natti!



Make Your Outfit Pop

Kategori:Fashion

Heej! Här kommer ett till inlägg med lite inspiration :) Om ni inte visste detta så är gult sjukt snyggt! Kolla bara på dessa outfits från forever 21, det gula livar verkligen upp hela outfiten :) Och jag måste bara säga "I love the yellow shorts!" :) Ett måste i vår och sommar är en liten gul väska! (jag har letat i evigheter efter den perfekte gula väskan men har inte hittat den än) Men i alla fall, meningen med detta inlägget var att man kan lätt liva upp en outfit med färgglada accessoarer och gult = snyggt! :D


Number Eleven

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Här kommer outfit of the week nummer elva! Lite sen eftersom jag var i Göteborg och glömde göra ett tidsinställt inlägg.. High-waisted shorts, sött linne, hatt, rosa skärp = pop of color, love ringen från nordstroms! och ett par svarta stilletos från Steve Madden! :) Love it!!



Göteborg!

Kategori:Shopping

Hej! Har varit i Göteborg fredag och lördag :) Åkte dit för Göteborg Horse Show men hann med lite shopping också (hade gärna gått några timmar till på stan, det fanns så mycket nytt och vårigt :D), hade biljetter till fredag förmiddag och hela lördagen :)
This is what I bought:

Blommig klänning, t-shirt med tigertryck :)

Sjal med fjärilar :)

Och ett par high-waisted shorts :D





Helg!

Kategori:Every Day Life

Heej! Min stackars syster Sanna har stukat foten så vi åkte och köpte lite godis, så nu ska vi ha lite mys och kolla på någon film! :)



 

Pink and glitter

Kategori:

Kände för något rosa och vårigt, så detta blev dagens nagellack.. Lumene "Sweetie" och O.P.I "Servin' up sparkle" :)





Thursday

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Kom hem från skolan för nästan en stund sedan, sitter och bläddrar i Teen Vogue som kom på posten idag :) Ska strax se på en serie och sen ska jag nog gå ut till stallet :)



Wednesday

Kategori:Music

Hej! Idag så har jag och Johanna doppat popcorn i choklad och sett på serier, lyssnat på musik, pratat m.m. :D Igår så städade jag mina tre garderober, tog några timmar men det blev fin fint! Och på fredag åker jag till Göteborg och stannar där tills lördag :) Lite random uppdatering! Dagens låt:




Number Ten

Kategori:Outfit Of The Week

Hello! Här kommer min outfit för denna veckan :) Hittade T-shirten på urban outfitters för ett tag sen och var bara tvungen att ha med den, så rolig och snygg :P Gillar verkligen highwaisted jeans (men har inga) och dessa borde Felicia verkligen ha bara för att de heter "Felicia highwaist jeans" haha! :)  


Fettisdagen

Kategori:Every Day Life

Eller semeldagen som jag säger :P Tyvärr så blir det nog inga semlor för mig idag men man kan ju hoppas att det kanske finns något annat gott hemma :) Imon har jag inga lektioner (yay!) så jag ska till Felicia och hitta på något kul :D Hoppas ni får en bra semeldag med massa semlor :)


 

Träning!

Kategori:Every Day Life

Beställde nyss Zumba och Just Dance för Wii! Vill träna på ett roligt sätt :D Har även bestämt mig för att bara dricka 2 burkar Coca Cola per vecka (t.ex en på fredag och en på lördag eller två på fre lr två på lör). Och bara en godissak per vecka, t.ex en chokladkaka på helgen eller en under hela veckan, då bara t.ex en rad per dag. Gör inte sånt för att gå ner i vikt, vill bara vara mer healthy :) (Brukar inte dricka Coca Cola på vardagar eller äta massa godis, vill bara ha lite mer struktur)



Make Your Outfit Pop

Kategori:Fashion

Hallu! jag fick lust att göra lite färgglada-inspirations inlägg...så jag ska en dag varje vecka (i 3 veckor) göra inlägg om hur man kan klä sig färgglatt på olika sätt i vår/sommar :) Okej så här kommer det första inlägget! För er som kanske inte är så jättemycket för färg, använd mer diskreta färger för att man blir faktiskt glad av färger :D Använd färgglada byxor i vår, men det behöver inte vara skrikiga färger...kan vara mer diskret som t.ex. byxorna på bilden och sedan mixa dem med helst en färgglad tröja men annars kan man ju alltid ta t.ex. en vit istället för typ svart för jag tycker att svart används för mycket och vitt passar ju nästan till allt. Dessa outfits nedanför är ett jätte bra exempel på hur man kan klä sig diskret färgglatt :) färgglatt betyder inte alltid skrikiga/neon färger :) Något som är väldigt viktigt (tycker jag) är att liva upp tråkiga färglösa outfits med färgglada accessoarer! :) Holy jam on toast! vad mycket jag skrev :)


Bilderna är från forever21 :)

Stockholm

Kategori:Shopping

Heej :) Har varit i stockholm sen i torsdags och hälsat på släktingar och några kompisar. Såklart så var vi på stan men jag köpte bara en tröja från GinaTricot...för vi kollade på balklänningar och av en slump hitttade vi en liten balklänning/brudklännings butik och där hittade jag en supersnygg klänning, men den får ni inte se förrän det är dags för balen och jag har fixat mitt hår/smink och allt :P köpte oxå massa godis till vägen hem :D