feliciaochjohannas -

Pizza

Kategori:Every Day Life

Jag och min familj åt en liten pizza till middag idag haha..





Testa lite nytt!

Kategori:Beauty

Hej! Det var länge sen jag köpte några hår/smink/hudvårds-produkter, har mest köpt kläder på ett bra tag. Har inte häller direkt behövt köpa några nya hår/smink eller hudvårdsprodukter på ett tag men är galet sugen på att köpa lite nytt sånt stuff :D

Vill ha något annat för läpparna än bara vanlig lypsyl och har velat testa Maybelline's Baby Lips ett tag nu och även EOS lip balm eller Revlon Lip Butter, hittade även ett lip balm från Rosebud idag som verkar bra (en från en av mina favoritserier tipsade om den). Tycker mest om att använda lip butters eller lip balms istället för läppstift eller läppglans eftersom det kletar inte lika mycket och det blir inte lika dramatiskt haha :)

Nu till hårgrejerna.. Har sett några videos på hur man kan göra lockar som ser naturliga ut utan värme med Soft-Twist Rollers! Man rullar upp delar av håret, (håret ska gärna vara fuktigt och man kan även ha lite mousse eller liknande i) böjer kanterna på rullarna och väntar i någon timme eller ha på dem under natten! :) Skulle vilja testa dessa för att jag inte vill använda värme i håret så ofta eftersom det sliter så mycket och det är ju smidigt att bara ta ut rullarna på morgonen, fixa till det lite med fingrarna och sedan vara klar med hårstylingen! :)

Hade även viljat testa en ny plattång (mest att locka håret med) eller locktång! Har redan massvis med olika lock- och plattänger men vill ha något nyare som är ännu skonsammare för håret. Såg på olika YouTube-videos och googlade lite och upptäckte att Remington hade bra tänger som var snälla mot håret o.s.v dessutom för bra priser! (Just nu använder jag mest Babyliss Easy Curl och Babyliss iCurl men på den senaste tiden verkar jag inte kunna få bra lockar hur jag än gör... Haha)

Grattis om du orkade läsa enda hit! Har du tips på någon bra produkt så skriv gärna en kommentar! :) Skulle också behöva en ny hårspray som inte blir stel eller luktar illa/mycket, brukar inte använda hårspray men det kan ju vara bra ibland :) Tips?


Just because we like it!

Kategori:Music

No comments...


...though we would really want some comments :D


Number Three

Kategori:Outfit Of The Week

Hejhej! :) Såhär ser outfit nummer 3 ut! Älskar färgerna! Hade jättesvårt för att bestämma mig ifall jag skulle ha med mustasch-halsbandet eller ett par hälften guld-, hälften silver-örhängen, (ville hålla det ganska enkelt så tog inte med båda). Älskar göra dessa "Outfit Of The Week"´s, har redan börjat med nästa innan denna äns är publicerad haha :D



GlitteryConverse

Kategori:Every Day Life

Heej! Köpte ett par glittriga converse av en kompis i måndags, för bara 200 kr och de är bara använda en gång! :) Super snygga, fast jag tycker jag får lite långa fötter i dem (haha!) men det får jag väl komma över :P Imon är det studiedag (yay!) så då ska jag till Felicia :)


Härmis!

Kategori:Every Day Life

Jag sitter också och pluggar inför religionsprovet imån fast jag äter chips, morötter och gurka med dipp och dricker Coca Cola istället :)



Glass&Plugg

Kategori:Every Day Life

Hallu! Sitter vid datorn och äter glass (yum!) och pluggar inför ett religionsprov som vi har imon :)


 

Projektarbete!

Kategori:Fashion

Hola! Idag så har vi ändrat om vårt projektarbete litegrann, vi tänkte ju sy ca 13 klädesplagg och sedan ha en fashionshow men eftersom man inte får speciellt mycket pengar från skolan och vi fick reda på att det skulle vara klart tidigare än vad vi trodde. Så nu ska vi istället lägga ihop ca 13 outfits och ha en fashionshow. Vi tänker köpa lite vintage-kläder och blanda dem med egna kläder och temat är sommar-egdy-cute :)
Denhär lappen ska vi hänga upp i skolan nästa vecka :)




Number Two

Kategori:Outfit Of The Week

Heej :) detta är den outfit som jag har satt ihop denna veckan! it's edgy but at the same time very cute :) love the robot earings! Passar både till vardag o fest!


Morgon

Kategori:Every Day Life

Hej! Snöade massor igår kväll så när jag vaknade idag och tittade ut såg det ut såhär:


Superfint väder :)


Min fina Bellis :)


Och en stor bild på min frukost haha :)

21 januari

Kategori:Every Day Life

Heej! Idag har jag lyckats städa hela mitt rum :) jag är såå nöjd! Vi har ätit tacos o nu ska jag kolla på the Sister Act :)


Städat min låda med smycken, nagellack o smink :)



"Can't hurt!!"

Kategori:Movies/Videos

Vi klippte bort allt seriöst från några videoklipp och kvar blev detta... :)




Gårdagens shopping!

Kategori:Shopping

Hej hej! :) Var och shoppade lite igår! Köpte en supersöt gul väska, en blå och en grön tröja och en skjorta :) Och när jag kom hem så låg Teen Vogue på bordet :) Fick även en lurvig väska av mamma i veckan! Hade spanat in den vid jul men jag köpte den aldrig så nu fick jag den :D







Incorrigible!!

Kategori:Every Day Life

Hola! Idag har vi kollat på utbildningar, pratat massa, doppat popcorn i choklad YUM!, lyssnat på musik och sett på serier! YAY :) (Ungefär vad vi brukar göra) Haha :) Och här är några random bilder från idag som Johanna tagit:






Vi har målat :P eller Johanna har målat o Felicia färglagt :) Hihi!


Number One

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Vi tänkte att vi skulle börja lägga upp varsin outfit en gång i veckan! Jag på fredagar eller lördagar och Johanna på onsdagar eller torsdagar :) Vi kommer lägga ihop lite snygga kläder och accessoarer till en outfit och kanske skriva lite om det eller nått sånt. Vi har inte riktigt bestämt oss för hur det ska se ut eller vad vi ska kalla det så det blir kanske lite olika nu i början. Här är min outfit för denhär veckan! :)