feliciaochjohannas -

Yum yum in my tum-tum!

Kategori:Every Day Life

Hej! Vi satt och kollade på serier nyss och doppade popcorn och jordgubbar i choklad, yum! :D Och drack Coca Cola såklart :)
 

Nytt i garderoben!

Kategori:Shopping

Köpte även ett par jeans och två vanliga linnen :)
 

Shoppat!

Kategori:Shopping

Hej! Åkte på en spontan shoppingtur idag! Köpte ett par jeans, fem tröjor och två vanliga linnen, lägger upp bilder imorgon :) Hade ingen passande bild.. men har glömt visa mina två lådor jag köpte för några veckor sedan, så här är en bild på dem :D
 

Swimming

Kategori:Music

Heej! Idag har jag simmat på morgonen, märkte verkligen hur otränad jag är haha :) sedan har jag jobbat lite och haft simskolor oxå, var så kallt att jag var tvungen att ha våtdräkt, fast den var jättestor men det blev i alla fall varmare :) har ingen bild, men här kommer en bra låt :D
  

Number Fourty Seven

Kategori:Outfit Of The Week

Har inte gjort många OOTW's med sweatshirts :) Accessoarerna råkade bara ha rosetter på sig igen.. det bara blir så haha, och de är så söta :D Hade gärna haft denna outfit en kyligare sommardag eller en sommarkväll.
Hope you like it!
 

Number Fourty Six

Kategori:Outfit Of The Week

En söt liten outfit, kanske inte jätte sommrig men passar bra på en regnig sommardag tillsammans med en jeans jacka :) Om ni frågar mig så tycker jag väskan ser ut som en tavla, vilket jag gillar med den, den är super snygg! Själv tycker jag allt passar väldigt bra ihop :D Hope you like it! 

Good Time

Kategori:Music

Hej! Hostar fortfarande massa, blah.. Jätteirriterande :( Det är pappas födelsedag idag så har firat med kladdkaka och coca cola, yum! Har ingen bild från idag så slänger med en låt istället :)
 
 

Jobbar i regnet!

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Mår bättre nu fast jag har fortfarande ont i halsen :/ Men men...jag sommarjobbar i alla fall på ett utomhusbad och idag har jag haft simskolor, så jag har frysit ganska rejält...men när jag kom hem väntade en varm dush och TACOS (yum!) :D nu ska jag nog kolla på en film...vet inte vilken :S hoppas ni har haft en bra dag! :D
 
Random bild från we<3it :)

Monday inspiration

Kategori:Every Day Life

Bilder från We♥It :)

Number Fourty Five

Kategori:Every Day Life

Annorlunda och snygg outfit om man frågar mig :) Ugglorna är ett skärp och smycket brevid "hänger" man ena änden på örat och fäster den andra änden i håret (jättesnyggt till en "bun" frisyr). Väskan är från Modcloth och tycker att färgen passade bra tillsammans med klänningens. Hope you like it!
 

Glad midsommar!

Kategori:Music

Hej! Hoppas att ni har en bra midsommar :) Själv sitter jag och hostar p.g.a förkylning.. Men mår bättre idag :D Åt nyss massa jordgubbar och ska strax titta på film!
 
 

Sjuk :(

Kategori:Music

Hellu :) Blev sjuk i tisdags, har feber och hostar typ hela tiden...inte kul :/ Hoppas jag blir frisk snart, det är ju midsommar imån! :) 
 
 

Number Fourty Four

Kategori:Outfit Of The Week

Denna veckans OOTW är ganska enkel men accessoarerna piffar upp den :) älskar att ta en edgy blus som denna med döskallar och matcha den med ett par söta färglada skor, som dessa ursnygga skor från Nelly, och söta accessoarer som ringarna :D älskar choklad ringen, önskar att jag hade en sådan :P
Well I hope you like it!
 

Strawberries

Kategori:Every Day Life

Hej! Sitter och äter massa jordgubbar, yum :) Har blivit förkyld.. Städade ändå hela mitt rum och garderoberna idag, inte jättebra idé kanske, det tog några timmar. Igår var jag i Ullared, köpte en t-shirt faktiskt, och två krokar :) Och ikväll blir det massa serietittande, yay :D
 

Slapp dag

Kategori:Every Day Life

För någon timme sedan gick jag till sadelkammaren för att jogga och när jag var klar så började det spöregna och åska, tur att jag bestämde mig för att jogga inne istället för ute haha :) Idag så har jag inte hittat på speciellt mycket, ätit massa mat från igår och pyntat rummet med massa blommor från igår :) Nu ska jag basta och sen se på tv!