feliciaochjohannas -

Fashionshow!

Kategori:Fashion

Hej! Idag så har vi haft våran modevisning! Det gick bra, det var superkul och vi har sprungit runt massa för att fixa allt :) Video kommer troligtvis :)

Här håller vi på att fixa iordning podiet!

Vi hade först mörkt och visade vår intro-video, sedan hade vi några lampor tända (som på bilden nedanför), spelade musik och visade kläderna :)


Number Twenty

Kategori:Outfit Of The Week

Heej! Väldigt enkel men cute & edgy outfit denna vckan, passar perfekt om man ska ut och äta eller något...så kan man matcha med en jeansjacka till :) måttbandet som armband är ju så coolt och jag gillar verkligen "kaffemuggen" (fast jag dricker inte kaffe) men man kan ju alltid ha typ varm choklad i...oh my vad jag babblar på jag skulle i alla fall säga att jag vill ha en sådan mugg för jag bara gillar dem :) hihi


Most resent..

Kategori:Shopping

...in my wardrobe! Hallu :) Som ni vet var jag och Felicia och kollade på The Hunger Games, den var super bra, men vi hann också med lite shopping :) jag köpte en likadan tröja som Felicia pratar om i hennes inlägg och denna underbara sjalen (I love it!)


Nytt!

Kategori:Shopping

Hej! Köpte två tröjor och en kjol igår, både jag och Johanna köpte den svart-vita, fransiga, cold shoulder tröjan med nitar, den har ju allt haha :D

 

 


Just nu..

Kategori:Every Day Life

.. sitter jag och bläddrar i det nya nummret av Teen Vogue och äter klubbor :) Förrutom att se på The Hunger Games på bio igår (den var superbra!) så shoppade jag även lite, kommer upp ett inlägg om det senare idag :)


Photoshoot

Kategori:Photoshoot

Här kommer ett litet collage med bilder från photoshooten som vi hade i fredags. Vi tänkte troligtvis ha en till, denna helgen :)


The Hunger Games

Kategori:Movies/Videos

Hej! Idag så ska vi åka och se The Hunger Games på bio! :) Vi har också jobbat lite med projektarbetet, the fashionshow är på fredag så vi har lite detaljer kvar att göra :)

Number Nineteen

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Tycker att denna outfiten är supersöt och hade gärna haft den själv! Hade också passat jättebra med en skinnjacka till, gärna med nitar på så att outfiten blir lite edgy också :) Love it!


Saturday

Kategori:

Hallu :) Idag har det varit super bra väder så jag har suttit ute och läst lite :) vi läser The Help i skolan och den är faktiskt bra...fast jag har inte kommit så långt :) sedan var jag ute och målade en tavla...nu ska jag nog kolla på en film :)

Friday!

Kategori:Every Day Life

Hej! Idag så har jag och Johanna haft en photoshoot! :) Tänkte lägga upp lite bilder imorgon. Har även varit i skolan, jobbat på projektarbetet m.m. Det har varit jättefint väder idag och vi gick i t-shirts ute utan att det var kallt när vi hade photoshooten :) Här har ni en liten behind the scenes bild haha :D

Johanna och Prins:


Number Eighteen

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Nu kommer min artonde outfit of the week :) I love this outfit! skorna är ju bara så söta, önskar att jag hade sådana och den puffiga kjolen är jättesnygg (Selena Gomez har på sig den i hennes musikvideo Hit the Lights) :) Denna outfit passar superbra till vår/sommar :) Jag har letat efter en sådan här puffig kjol jättelänge men hittar inte någon....love puffy skirts :)


uggleöronhängen är ju ett måste, såå söta :D

Number Seventeen

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Outfit nummer sjutton ser ut såhär! Blandade lite olika mönster och accessoarer och tycker verkligen om det :) Och toppen är ju så söt! Hope you like it too :) Nu ska jag se på en serie!Fullt ös

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Idag så har vi jobbat på vårt projektarbete från klockan 8 till 12 och sedan åkte vi hem till Felicia och red ut en sväng på Prins och Bellis :)Här är en av våra outfits (men ni får inte se detaljer riktigt än), vi ändrade om vårt projektarbete för ett tag sedan så istället för att sy massvis med outifts så valde vi att köpa (second hand) och använda gamla kläder och göra om dem så ett enkelt och snyggt sätt (vilket är mer miljövänligare). Nästa vecka kommer vi nog ha vår fashion show vilket ska bli jättekul (och vi kommer filma det och lägga upp på bloggen) :)Pop of Color

Kategori:Movies/Videos

Här kommer vår Spring Fashion video som vi helt plötsligt fick för oss att göra för ett litet tag sedan, hoppas ni tycker om den :) Glöm inte att du kan kolla på den i HD!
Videouppladdning..

Kategori:Every Day Life

Hej! Sitter och laddar upp videon "Pop Of Color" som jag och Johanna gjorde för ungefär två veckor sedan tror jag. Hoppas att det går bra att ladda upp och att ni kommer tycka om videon :D Lägger upp den på bloggen så fort som möjligt, men det tar ganska lång tid att ladda upp i HD.