feliciaochjohannas -

Schools Out

Kategori:Every Day Life

Hejsan :) Idag har jag haft mina sista lektioner på gymnasiet, yay! (studenten & balen är ju kvar) :D Nu ska jag upp till Stockholm och hälsa på några kompisar :)

 
Bild från förra sommaren med Filippa och Klara :)

Minnie Mouse Collection by OPI

Kategori:

O.P.I har kommit ut med en ny kollektion, och den andra från höger har massa hjärtan i sig, tyckte det var sött :D

Mothers Day

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Idag är det mors dag så jag och Sanna har lagat mat till mamma och nu ska vi äta lite rabarberpaj :D vi gav mamma också en tavla som jag hade målat :)

 

Jumpsuit & solglasögon

Kategori:Shopping

Letade efter en studentklänning igår och hittade denhär jumpsuiten! :) Köpte även ett par solglasögon som påminner om Willy Wonka i Charlie and the chocolate factory! :D

Tårta

Kategori:Every Day Life

Åt hemmagjord jordgubbstårta för en stund sedan, yummie! :)

Number Thirty Seven

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Hittade denna Union Jack-mönstrade tröjan och skorna med hjärtan på, på Modcloth och ville direkt göra en outfit med dem tillsammans :) Passade bra ihop med svarta jeans och enkla men söta accessoarer, och just nu älskar jag runda solglasögon så var bara tvungen att ha med dessa :) Hope you like it!

Sol och shopping

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Var och shoppade och gick på marknad igår, det var jättefint väder, massa folk, varmt! och äffärerna var öppna längre :) Köpte en studentklänning jumpsuit, och ett par solglasögon. Hittade faktiskt inget mer än det :) Kommer ett inlägg med bilder på de imorgon!

Inlägg utan bilder är ganska tråkiga så slänger med en
somrig bild från igår :)

Hästisarna

Kategori:

Känns så tomt hemma nu när alla tre hästarna inte är hemma, lämnade Prins och Bellis på Sjöis i onsdags (där vi hyr dem, de går på ridläger maj-augusti) men i augusti hämtar vi hem dem igen för sjätte året :) och Curre är hos kusinerna eftersom han kan ju inte vara ensam på gården :)

Sötaste Bellisen :)

Number Thirty Six

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Denna OOTW är en liten edgy sommar outfit, ganska enkel men har piffat till den med de stora örhängena (så snygga!) och den söta rosett ringen :D Tycker verkligen om denna outfitten och skulle gärna vilja ha den :)
Vad tycker ni om den? :)




Klippning

Kategori:Beauty

Hejsan! Idag har jag varit och klippt mig :D Älskar denna längden på håret! :)


Ni får ursäkta bilderna, de blev super dåliga...haha :)

Caviar Manicure

Kategori:

Hejsan! Nyaste nagellack trenden är caviar manicure :) jag har inte testat det men det är super snyggt, vad tycker ni? :D



Ballooons!

Kategori:Every Day Life

Hej! Idag så tänkte vi göra en musikvideo med bl.a massvis med ballonger :D Vi har nästan redigerat klart bloopers-videon och vi kommer börja med den riktiga videon denna veckan troligtvis :) Bye!

Paraplydrink

Kategori:Every Day Life

Så fint väder idag! :D Satt ute och målade lite idag, och Emily som låg och solade brevid ville ha en paraplydrink och sen kom pappa ut med varsitt glas med Coca Cola, lime och ett hemmagjort folieparaply! :)

Helsingborg

Kategori:Shopping

Hej! Igår var jag, Sanna och mamma i Helsingborg och shoppade lite :) vi hälsade också på min storasysters pojkvän vilket var kul :) på vägen ner till Helsingborg stannade vi vid godis flyget och köpte lite yummie godis :D här är lite dåliga mobil-bilder från igår och på det jag köpt :)


Hoppas ni har haft en bra långhelg! :D

Summer

Kategori:Music