feliciaochjohannas -

Popular Song Music Video

Kategori:Music

 

Gbg shopping: part 2

Kategori:Shopping

Köpte även en söt, ljusrosa väska, ett halsband från Snö Of Sweden och en
vintage-looking låda som jag tänkte ha smycken i! :)
 
 

Gbg shopping: kläder

Kategori:Shopping

Hejhej! Shoppade några plagg och lite annat i Göteborg i helgen :) Visar de andra tre grejerna lite senare idag :) Hittade i alla fall två somriga klänningar, en söt, vit peplum, ett linne med rosetter på, en t-shirt med en ananas (för att alla behöver en tröja med en ananas på, duh!) och en kavaj som jag behövde till min klänning till bröllopet jag ska på i helgen. Köpte även ett vanligt vitt linne men det är kanske inte så intressant att se haha :)
 
 

One Hundred and Thirty Three

Kategori:Outfit Of The Week

I see stripes! Allt är från Topshop utom väskan som är från Asos! :)
 
 

Roadtrip Pic

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Tredje inlägget idag (jag är verkligen på blogg-humör)! Jag ville bara slänga in en bild på mig & Sanna när vi var påväg ner till Lund, vi hade precis stannat vid godis-flyget & köpt yummie godis (som tex klubban som jag håller, hihi) :D Hope you had a great weekend! :)
 
 

Shopping i Malmö

Kategori:Shopping

Jag hittade inte jättemycket men jag köpte i alla fall en väldigt söt blommig topp från BikBok och ett par rosa supersöta hjärtan-solglasögon från en liten butik som jag inte minns vad den hette :)
 
 

Mash-Up

Kategori:Music

Hej! Igår åkte vi ner till Lund & hälsade på Sofie & Henrik, sedan åkte vi till Malmö & shoppade lite (bilder kommer upp senare idag) :D Igår kväll hittade jag denna häftiga mash-up med
Taylor Swifts, I Knew You Were Trouble & Demi Lovatos, Heart attack :)
 
 
 
 

Fredag

Kategori:Every Day Life

Grillning, the Vampire Diaries, Coca Cola, popcorn & en film precis som en fredag ska vara :D Vi ska kolla på the House at the End of the Street, det är en skräckfilm så jag vet inte om jag vågar kolla på den men Jennifer Lawrence är med i den så jag har velat se den, vi får se om jag kan sova i natt, haha :) hoppas er fredag blir toppen!
 
 

Glee & a cupcake

Kategori:Music

Jag jobbar inte idag så jag tog det lungt nu på morgonen & kollade på Glee & åt en cupcake (som jag bakade i onsdags) yum! Snart ska jag ut & springa en runda, har inte tränat på jätte länge men i tisdag bestämde jag mig för att börja springa varje dag &
nu har jag gjort det #stolt #förvånad :D
 
 
 

En liten update!

Kategori:Every Day Life

Hej! Ska strax sova (måste bara vänta på att nagellacket ska torka, haha) eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Ska till Göteborg och stannar där tills söndag kväll (shopping på fredag och Göteborg Horse Show lördag och söndag). Har haft fullt upp idag så har inte haft tid att göra en Outfit Of The Week så den kommer upp på måndag istället :) Idag har jag bland annat tränat; joggade med Emily och Prins (häst) en runda i skogen, sprang sedan lite på crosstrainen och gjorde andra övningar som vanligt, red sedan ut Bellis en sväng, har packat, varit i stan och hämtat glasögon, och varit i stan på tjejkväll, o.s.v. Kommer kanske updatera lite på Instagram (feliciaeea) under helgen i alla fall :) Hoppas ni får en riktigt bra helg!
 
Somrig bild från We♥It
 

Stay Classy

Kategori:Inspiration

Hejhej! kände för ett inspirations inlägg idag, bilderna är självklart från we♥it :D
 
 

One Hundred and Thirty Two

Kategori:Outfit Of The Week

Yes, I need a paws! Så fort jag såg denna klänningen på Romwe sa jag "Jag måste ha den!" så otroligt söt & på ryggen är det ett urklippt tass avtryck :D Till har jag enkla men söta accessoarer & ett par färgglada skor från Kate Spade :) I hope you like it!
 
 

One Hundred and Thirty One

Kategori:Outfit Of The Week

A lovely summer day. Färgglad vårig/somrig outfit med blandade mönster,
enkla men fina accessoarer och tycker att skorna är supersöta :)
 
 

Muffins :D

Kategori:Every Day Life

Bakade kladdkakemuffins igen, men de är så ju yummie :D
 
 

Secrets

Kategori:Shopping

Köpte även dessa block i helgen :) Den rosa är mer som en dagbok, den har ett hjärta på där det står My Secrets innuti. Jag hart tydligen många hemligheter haha, kanske inte men tyckte att de var fina och de matchar mitt rum :) Båda är från Lagerhaus!