feliciaochjohannas -

Happy New Year!

Kategori:Every Day Life

Happy Newnicorn Year!
No but all the weirdness aside and HAPPY NEW YEAR! :D
 
 
 

fridays

Kategori:Inspiration

Some songs and We♥It pictures.
 
 


Sleepover!

Kategori:Every Day Life

The sleepovers are back! Hi! Igår hade vi en sleepover tills idag, vi spelade Alias, pratade massa såklart, vi saknade London och var mysiga i våra snuggle-tops från New Look, vi spelade Super Mario på Wii (och Johanna dog bara ett antal gånger...like at least 5 times in every course!) och vi doppade självklart popcorn i choklad och drack Coca Cola (det har ju blivit en sleepover tradition!). Hoppas ni har haft en bra torsdag och fredag! :)
 
 
 
 

Christmas Eve

Kategori:Every Day Life

Hoppas alla hade en super bra julafton igår och åt för mycket gott, för precis som Felicia så gjorde jag det också! Här är lite instagram bilder från igår, jag har på mig en christmas sweater från Primark och sedan blev det lite goofy pictures med världens gosigaste tröja från New Look :)
Merry Christmas!
 
 
 

Christmas Eve 2013

Kategori:Every Day Life

Hi! Hoppas ni hade en bra julafton igår och att ni åt way too much sweets cause that's what I did anyways! Började dagen igår med en stor, yummy frukost, sedan stall-mys och sedan mat och klappar! Såg sen på Beautiful Creatures på kvällen :) Fick massa fint och bl.a en resa till underbaraste London i mars! Hope you had a great day ♥ Merry Christmas!
 
Lite instagram bilder från julafton :) Hade på mig min Christmas sweater från Primark!
 

Merry Christmas!

Kategori:Every Day Life

Hoppas ni får en super duper bra jul! :)
 
 

Back in Sweden!

Kategori:Every Day Life

I torsdag sa vi hejdå till London och välkomnades till Sverige med lite sämre väder men väldigt juligt och mysigt hemma! Det känns väldigt lustigt att vara tillbaka i Sverige och vi är båda beredda att prata engelska med alla vi möter plus att vi saknar London redan!
 
 

Packar :(

Kategori:Every Day Life

Looking sad while we pack! Tidigt imån åker vi tillbaka till Sverige efter lite mer än två månader i London och vi har verkligen älskat varje sekund av att vara här och vi har verkligen hittat platsen som vi hör hemma! :) Idag har vi shoppat det sista och ikväll ska vi till Winter Wonderland och bara njuta av London! :)
 
 

More from Musical Theater

Kategori:Every Day Life

Här kommer fler bilder från the Showcase igår!
 
 
 
 
 
 
 
 

Showcase!

Kategori:Every Day Life

Hej! Idag så har vi haft en showcase från vår musical theater kurs! Det var verkligen jättekul och det är jättetråkigt att kursen nu är slut, vi har även haft de sista acting klasserna och det är bara en dans klass kvar.. Under the showcase så gjorde vi först ett nummer till All That Jazz (Chicago), sedan ett nummer till At The End The Day (Les Miserable) och efter det var det tre stycken solo-nummer och sedan nummer till Do You Hear The People Sing? (Les Miserable) och efter det Mama Who Bore Me (Spring Awakening) och till sist You Can't Stop The Beat (Hairspray)! Vi filmade även hela showcase:en men det blev inte en så bra vinkel och någons huvud är ivägen så man ser inte riktigt Felicia :( Vi tänkte att vi kunde filma några nummer när vi är tillbaka i Sverige och sedan lägga upp här, då blir det bara oss två men bättre vinkel i alla fall :) Det dyker nog även upp lite från det vi filmade idag här också!
 
Bilden nedan är en screen shot från slutet av
You Can't Stop The Beat (som var vårt favoritnumer)! :)
 

Super Excited!

Kategori:Every Day Life

Nu har vi köpt super söta prickiga engångskameror från Boots som vi är lite för excited för att använda! Det är så kul när man inte riktigt vet hur bilderna blir och att man få hålla i och hänga upp dem efter de framkallats istället för att lägga in dem på datorn, redigera osv! :) Så nu kommer vi bli lite turistiga igen och ta en sväng till bl.a Big Ben, London Eye m.m. igen.
 
 

Lucia

Kategori:Every Day Life

Paul makes a fantastic Lucia, don't you think? Idag har vi inget speciellt planerat förutom att det är The Vampire Diaries, plus att vi ska leta reda på en engångs kamera för vi vill ta massa bilder, nu när det är mindre än en vecka kvar här i London, så kan vi framkalla dem när vi är tillbaka i Sverige :) Ha en bra Lucia!
 
 

Victoria's Secret Fashion Show

Kategori:Every Day Life

Vi såg precis på Victoria's Secret Fashion Show som var som vanligt super bra! :)
 
 

Shopping & söta strumpor!

Kategori:Every Day Life

Aloha! Igår hade vi en till shopping dag och vi har tänkt att istället för att lägga upp halv dåliga bilder på allt nu så ska vi ha en liten photoshoot när vi kommer tillbaka till Sverige och lägga upp dem då. Men så länge så får ni en bild på Johanna's söta strumpor från New Look! :)
 
 

Mumsig måndag!

Kategori:Every Day Life

Ikväll har vi haft lite måndags mys med god mat (kyckling-taco-lasagne) och lite Coca Cola :) Sedan satt vi en stund och var lustiga samt läste Teenager Posts och kollade på We♥It (mycket underhållande, haha!). Därefter var det dags för senaste avsnittet av Revenge (så spännande!) och en Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie Ice Cream, yum! :)