feliciaochjohannas -

Tomorrow is December

Kategori:Inspiration

We♥It bilder!
 
 
 
 
 
 

Stay Classy Ladies

Kategori:Inspiration

Some inspiration with pictures from We♥It and great songs from amazing artists! :)
 
 
♥ Mary Jane Holland by Lady Gaga ♥
 ♥ Unconditionally by Katy Perry ♥
  ♥ Primadonna by Marina & The Diamonds ♥
Yup, jag la upp Primadonna igen! Och Felicia har lagt upp den flera gånger också men denna låten är bara helt amazing och empowering! :) 
 

Today & yesterday!

Kategori:Every Day Life

Hello! Igår åkte Felicias mamma och syster hem, när de var här så testade vi maten på våran local pub också, och den var bra. När de hade åkt så bestämde vi oss för att ta en riktig shopping dag, det blev mest saker från Forever 21 och New Look och det kommer komma upp bilder på allt snart. Idag har vi övat på alla danser till Musical Theatre plus låtarna, vi har också övat på våra monologer till Acting class och sedan dansen till Love On Top som vi dansar på Dance class. Imån blir det nog lite mer shopping för vi hann inte med Primark förra gången! :)
 
 

Midnight Memories

Kategori:Music

One Direction har släppt ett nytt album som vi är lite obsessed med just nu, alla låtarna är super bra men här kommer några av våra favoriter! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Winter Wonderland!

Kategori:Every Day Life

Hej! Idag så har vi gått på Oxford Street tillsammans med Felicia's mamma och syster och sedan gick vi till Winter Wonderland i Hyde Park. Det var verkligen jättefint, mysigt och juligt! (Följ oss på instagram för fler bilder och instavideos: feliciaeerika och johannamariiie)
 
 
 

Musical Theatre

Kategori:Every Day Life

Hi! Idag har vi haft Musical Theatre, då vi fick lära oss massor av koreografier till bland annat All That Jazz, Mama Who Bore Me och Do You Hear The People Sing. Tidigare har vi även lärt oss You Can't Stop the Beat och At The End of The Day (som vi sjunger också). I slutet på vår kurs kommer vi att ha en showcase då vi visar upp alla nummer som vi har lärt oss och vi ska försöka filma det också så ni får se! :)
 
 

Acting Classes

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Idag har vi haft Improvising Acting och Screen Acting, vi fick göra lite olika övningar som till exempel "Can I get to the bag please?" vilket betyder att man ska säga den meningen med en viss känsla t.ex excitement, man gör denna övning för att kunna leverera en line på olika sätt men med samma känsla (it's a bit weird but good!). Vi gjorde också lite andra övningar då man skulle förmedla en känsla genom improvisation. På Screen Acting fick vi öva på våra monologer som vi har valt plus att vi filmade dem. 
 
Random bild med mössor, vantar och halsduk från Primark! Det kommer snart upp lite bilder på det vi har köpt på senaste. :)
 
 

Hyde Park

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Idag tänkte vi gå en sväng i Hyde Park, precis som vi gjorde förra veckan och tog lite bilder. Ha en bra dag! :)
 
 
Här är bara några lustiga fåglar som vi såg när vi promenrade i Hyde Park! :)
 
 

Catching Fire!

Kategori:Movies/Videos

Wow! Vi var precis och såg Catching Fire på bio och den var helt.. wow. Amazing, absolut en av de bästa filmerna någonsin. We're speechless. Go see it!
 
 


Living in London

Kategori:Every Day Life

Hello! Vi tyckte att det var dags för en update! Vi har nu bott i London i 32 dagar och det är 29 dagar tills vi åker tillbaka till Sverige. Som tur är det jul då annars hade det känts ännu tråkigare att lämna underbara London. Om ni har missat eller är nya läsare så går vi några kurser, de är Musical Theater, Screen Acting, Improvising och Dance. Vi lär oss massa och äntligen får vi act mer och det är verkligen riktigt kul! I Improv Acting gör vi massa improvisations övningar som till exempel att skapa karaktärer och verkligen kunna använda fantasin och våga. Improv och Screen Acting är på samma dag och under Screen Acting så får vi act framför kameran och lära oss monologer. På Musical Theater så är det acting, dance och singing som gäller. Vi lär oss flera nummer och den sista lektionen kommer att vara en Showcase för familj och vänner. Dans är också riktigt kul och vi får lära oss nummer till bl.a Beyoncé låtar. Mer om kurserna kommer :)
 
Vi har även hamnat på flera äventyr och London är verkligen en vacker stad som vi känner oss hemma i och vi bara "råkar" hamna på Oxford Street nästan varje dag. Vi har gångavstånd dit, vilket käns väldigt lyxigt och vi är verkligen glada över boendet vi hittade. Det finns så himla många affärer som vi bara älskar och fler shopping-inlägg kommer snart att dyka upp :)
 
På dagar vi inte gör något "speciellt" så handlar vi mat, dricker peppermint hot chocolate från Starbucks, kollar på Gossip Girl och gamla filmer, går på prommenad i Hyde Park eller bl.a övar på acting monologer eller musical theater nummer. Det finns alltid något att göra i London! Vi planerar även att gå på en musikal och det lutar åt Wicked! Madame Tussauds vill vi även gå på och i helgen öppnas Winter Wonderland i Hyde Park. Felicia's mamma och syster flyger även hit i helgen och stannar tills tisdag så vi ska väl gå på lite shoppingturer o.s.v med dem :) Fler updates, bilder och inlägg kommer så glöm inte att kika in då och då! Vi har tagit en liten paus med våra Outfits of The Week´s för att för att lägga energin på andra inlägg. Have a great day!
 
We♥It bild!
 

Good Morning!

Kategori:Every Day Life

Vi har inte varit så bra på att göra inlägg de senaste dagarna men det kommer att dyka upp fler inlägg och fler bilder, pinky promise! Idag så började vi dagen med cheerios, juice, toast och bacon till frukost och just nu sitter vi och planerar lite inlägg och sådant och i eftermiddag ska vi se Catching Fire på bio! Vi har en bio i ett shopping center bara några minuters gångavstånd från vart vi bor och det ska bli så himla kul att se en film man längtat efter länge! :) Hoppas att ni får en bra torsdag, see you later!
 
 

Christmas Spirit!

Kategori:Every Day Life

Paul the owl is getting ready for christmas, are you? Med så mycket fint julpynt som är uppe här i London nu tyckte vi det var dags att julpynta bloggen. Idag har vi varit lite överallt i London och det är ju så himla fint med julbelysningen och julpyntet! Vi var inne en sväng på Victoria's Secret också och det var väldigt fancy där inne! :D
 
 

Happy Friday!

Kategori:Every Day Life

Happy Friday! Idag har vi varit en sväng på Oxford Street och shoppat lite. Eftersom det är väldigt julpyntat i stan och de spelar även julmusik i affärerna så fick vi lite jul känsla och därför tänkte vi passa på att kolla på vår favorit jul film, The Holiday! :)
 
 
 

One Hundred and Ninety

Kategori:Outfit Of The Week

Golden Patterns Is What Matters! Denna veckans outfit är lite annorlunda & jag var inte säker på att allt skulle passa ihop, but I like it & I hope you do too! :)
 
 
 

Suuuper excited!!

Kategori:Movies/Videos

Ännu mer från Divergent! Can't wait. Holy moly..