feliciaochjohannas -

O . P . I

Kategori:

Heej :) Äntligen helg...har köpt ett nytt mörkbrunt OPI nagellack! Tyckte jag var värd det efter att ha haft matteprov idag, vet inte rigtigt hur det gick :P Gillar verkligen OPI's nagellack, de är så sjukt snygga och superbra men lite dyra!  


"Suzi Loves Cowboys"


Poncho :)

Kategori:Fashion

Heej! Idag fick jag inviga min nya poncho från Gina :) önskar bara att jag hade ett par långa grå vantar (skulle passa jättebra till ponchon)


(Den är marinblå men det syns inte så bra)
Har också haft sånglektion, super kul :) och jag har träningsvärk efter att ha sprungit 6 km igår! (stolt!)

 

Colourful Nails!

Kategori:

Kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ha på naglarna så det blev alla tre färgerna :)
Lite lagom höstigt :)


Svartvitt

Kategori:Photoshoot"Hiii!"

Kategori:Movies/Videos

Här kommer lite konstiga blooopers :D
"Action!"

Kategori:Movies/Videos

Hi! Idag så har vi filmat in en liten video till en låt. Vi vet inte riktigt när den blir klar men vi kommer nog lägga upp lite bloopers så länge haha :D Vi har tillbringat nästan hela dagen i skogen, ett tips från Johanna: gå inte i högklackat i skogen. Vi har undvikit limegröna spindlar, älgloppor och blivit myggbitna, yay!
Mermaid's tears

Kategori:

Today's nailpolish. Mermaid's tears by O.P.I.Tjugotredje september

Kategori:Every Day Life

Hejsan :D Ville bara göra en liten uppdatering! Har inte gjort speciellt mycket idag.. har fotat lite och ska strax städa mitt rum :) Två bilder från idag på en av mina kissemissar:


Paket från Nelly!

Kategori:Shopping

Hejsan! Hur glad blir man inte när man kommer hem och så ligger det ett paket från Nelly på bordet?? Superglad :D Beställde lite saker från Nelly häromdan och nu kom det :)
Supersnygg på modellen...få se om den är lika snygg på mig haha :)


Us at school!

Kategori:
Höstväder

Kategori:Every Day Life

HOLA! :) Tyckte det passade bra med en riktigt fluffig halsduk idag och så klart mina supersöta uggleörhängen :) det har varit riktigt höstväder idag...små regnat hela dagen, jag tycker att antingen får det regna ordentligt eller inte regna alls! Idag hade jag tråååkigt i skolan så jag satt & målade lite på rasten och lyssnade på...


Superbra låt, lite sorglig...det var kanske därför bilden jag ritade blev lite sorgsen oxå..


Man blir lite halvt nedstämd av sånt här höstväder...särskillt när man är i skolan, man ska vara hemma & kolla på en film & äta popcorn & dricka cocacola :D


Nytt utseende

Kategori:Every Day Life

Hallu :D Har ändrat om bloggens utseende (headern, textstilarna m.m.), så att det blev lite mer höstigt (och lite mer lila haha). Ändrar kanske om vissa småsaker men annars så ska nog bloggen se ut så här ett litet tag :) Hope you like it!


PaintJoy!

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Tänkte bara visa att jag kan också måla som Felicia, fast på mobilen så det blir inte lika fint (realistiskt) som Felicia's haha :) Alltid bra att ha paintjoy i mobilen så man kan måla när man inte har något att göra, haha!


Felicia och jag :) 

Glöm inte att...

Kategori:


Hoppas att ni tycker om våran (jätte)fina rebus! Haha :D Kan ni lösa den?


I don't get it..

Kategori: