feliciaochjohannas -

Kamera beställd!

Kategori:Every Day Life

Nu har jag beställt en ny kamera! Yay! :) Den är så söt tycker jag, särskillt med sin pop-up blixt :) hihi
 

Bored

Kategori:Every Day Life

Hej! I helgen har jag jobbat lite och just nu är jag väldigt uttråkad...
I am..
 
so true! :) hihi

Number Fifty Five

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Först och främst.. älskar denhär peplum toppen! OOTW femtiofem = supersöt topp, enkla navy blue jeans, söta accessoarer (smycken från Modcloth, glasögon från Asos) och ett par hudfärgade wedges :) Love it!
 

TCA 2012 FASHION

Kategori:Fashion

Hej! Teen Choice Awards var nyligen så jag tänkte visa
vilka outifts som jag tyckte bäst om :)
 
De jag tyckte var bäst klädda och hade snyggast styling var Lucy Hale, Ariana Grande och Selena Gomez eftersom deras outfits och styling var somriga och enkla :) Älskar bl.a färgerna på Lucy's och Selena's klänningar och tyckte att det var sött att Ariana's klänning hade flera pastellfärgade macaroons som mönster :) Några andras outfit/styling som jag tyckte om var Holland Roden, Troian Bellisario och Kat Graham's (och massa fler haha, kan inte bara välja några.. men tyckte speciellt om de som var somriga och enkla).
 

Teeny Tiny Shopping

Kategori:Shopping

Hellu! Idag har jag varit och badat igen, det är ju så super duper bra väder! Sedan har jag oxå köpt en tröja som jag tyckte var söt :)
 

Happy Birthday to Me!

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Idag fyller jag 19 år :) Jag och Sanna har varit och badat och sedan åt vi (familjen) jordgubbstårta (YUM!). Nu har vi ätit på en kinaresturang för att fira mig! :D
 
 
Har fått en dator oxå, yay! :)
 

Cupcakes!

Kategori:Every Day Life

Hej! Idag var min kusins fru och deras barn här för att fira mig (jag fyller år imån) och Sanna. Vi åt tacos och sedan cupcakes som jag och Sanna bakade igår. Snart ska jag och Sanna åka och ta ett litet kvällsdopp, det blir första gången jag badar i en sjö denna sommaren :D 
 

Number Fifty Four

Kategori:Outfit Of The Week

Veckans outfit blev en bekväm sommarkvälls outfit. Påminner lite om Felicias förra outfit, men när jag hittade denna tröjan var jag bara tvungen att ha med den. Skorna gör att outfitten blir lite "finare" och väskan är ju så sööt :) Hope you like it! 
 

Ljusstake och tapeter

Kategori:Every Day Life

Hej! Hittade den här ljusstaken, eller vad man ska kalla den, på Mio idag :) Tyckte att den passade in i mitt rum. Var även och kollade på tapeter idag och ska börja tapetsera om mitt rum imorgon! :D
 

Pretty nails

Kategori:

Hello! Hittade denna bilden på We ♥ It, superfint! Tror jag ska testa att göra något liknande! Lägger upp en bild på resultatet nästa vecka i så fall :)
 

Number Fifty Three

Kategori:Outfit Of The Week

Outfit of the week nummer femtiotre: söt och bekväm :) Neutrala färger med en pop of color, brukar inte ha med grönt så mycket men tyckte att denna väskan skulle vara söt till :)
 

Saturday Inspiration

Kategori:Every Day Life

Bilder från We ♥ It :)
 

My Tuesday!

Kategori:Every Day Life

Heej! I tisdags gick jag och mamma upp tidigt för att gratta min syster på hennes 17års dag :) Innan Sanna gick upp för att äta frukost förberedde jag en liten suprise för henne, hihi! En skattjakt! Där skatten var en cupcake som jag bakade i måndags :) Jag tyckte det var en ganska bra ide med en skattjakt, för det är kul och lite annorlunda och kanske lite barnsligt men det är ju bara kul, hihi! :)
 
Fråga inte varför jag skrev ledtrådarna på engelska...det bara blev så :) Jag jobbade oxå i tisdag (vilket jag har gjort hela denna veckan) och sedan åt vi på Jensens för att fira Sanna :)
  

Problem...

Kategori:Every Day Life

Hallu :) Vi har haft lite problem med vår data...så jag har inte kunnat göra några inlägg, men de kommer snart :D Lite random Teenager Post men jag tyckte den passade, eftersom jag och mamma skypade med min syster som är i USA idag...eller det blir igår hihi :)
 
 

Number Fifty Two

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Denna veckans outfit ser ut så här...sommrig, enkel och perfekt för en dag på stan :) Det jag gillar mest med outfitten är att den är färgglad, men inte självklart färgglad (haha that doesn´t make any sense). Skorna är väldigt söta och passar in med de guldiga smyckena, jag tycker öronhängena var lite roliga så jag ville ha med dem. Linnet och väskan är också super snygga :)
I hope you like it!