feliciaochjohannas -

Number Seventy Three

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! OOTW nummer sjuttiotre är enkel och bekväm men ändå put together :) Älskar de rosa jeansen med polkadots, skorna, mjukiströjan (topshop) och den söta rosetten att ha i håret :) Hope you like it too!
 

we♥it

Kategori:Inspiration

Hej! Sitter och kollar lite på we♥it just nu, jag hittade denna bilden and I love it! Jag har alltid gillat bubblor och denna bubblan är ju så cool!! :D
 
Hittade denna klänningen också, den är ju bara såå supersöt!
I want it! :)
 

Number Seventy Two

Kategori:Outfit Of The Week

Denna veckans outfit är höstig & går att både klä upp och ner.
Jag ville verkligen använda den guldiga peplum toppen i en outfit,
men jag ville inte bara ha ett par tråkiga svarta byxor till. Så jag hittade dehär vinröda jeansen som passar perfekt till hösten. Tillsammans med skorna blir denna outfit mer vardaglig & sedan valde jag att matcha med
enkla accessoarer :) Hope you like it!

Number Seventy One

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Först och främst är "toppen" en klänning men jag ville verkligen ha med den och kjolen så var bara tvungen att använda den supersöta klänningen som en topp istället.. Tycker att skorna är så söta och passar bra till, älskar färgen :) Valde enkla men söta accessoarer. Hope you like it!
 

Glass & Film

Kategori:Movies/Videos

Hello! Idag ska vi sova över och snart ska vi äta glass med hallonsås och en super-yummie kolasås och kolla på film :D Have a happy monday evening!
 

Sunday Inspiration

Kategori:Inspiration

we♥it

Cupcakes!

Kategori:Every Day Life

Shopping :)

Kategori:Shopping

Hej! Åkte och shoppade lite igår, köpte ett par jeans och en frågetecken-ring (har velat ha en sådan ring ett tag), från Gina Tricot, köpte även en supersöt svart peplum top från Vero Moda! :D (Den ser lite skum ut på bilden.)
 

It´s Friday!

Kategori:Every Day Life

Hej! Nu blir det yummie mat, Coca Cola och What´s Your Number :D 
And don´t forget to...
 

Are You Bored?

Kategori:Every Day Life

 
Big Red Button

Number Seventy

Kategori:Outfit Of The Week

Outfit number 70 är en färgglad höstoutfit, med enkla accessoarer från Tilly´s och ett par vinröda heels från Jeffery Campbell. Vill ha denna outfit, för den är enkel men ändå så sticker den ut. Love it! :)
 

Planning stuff :)

Kategori:Every Day Life

Hej! Idag så har vi planerat Halloween Week som vi kommer att ha från onsdag den 24 oktober till onsdag den 31 :) Det blir ungefär som en temavecka. Vi har även planerat en liten halloween skräckfilm som vi kommer att lägga upp den 31. Vi ska börja filma den i början av oktober! Under Halloween Week kommer inlägg som handlar om bland annat baking, pumpkins, costumes m.m. poppa upp :)
 
We♥It

Kiss

Kategori:Music

Hej! Sitter och lyssnar på Carly Rae Jepsen´s album, Kiss
och äter en kaka, yum :D
 
Bild från We♥It

Höstshopping

Kategori:Every Day Life

Hejsan! Igår var vi och shoppade lite. Köpte bara det jag behövde,
vilket var ett par snygga boots och en supersöt mössa :D
 
Jag köpte ett par hörlurar till mobilen också, för mina går sönder hela tiden :)
 

Number Sixty Nine

Kategori:Outfit Of The Week

Hej! Såhär ser outfit of the week nummer sextionio ut :) Först och främst, hur söt är inte cupcake-mössan? :D Fick inte plats med fler accessoarer än xoxo-ringarna men det hade passat bra med några örhängen eller nått. Skorna har jag använt innan, men jag tyckte att de passade så bra till denna outift.. Enkla svarta jeans och en rosa stickad tröja :) Hope you like it!