feliciaochjohannas -

Friday! :)

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Idag blev det en liten lustig dag, vi var alldeles för flummiga och kunde inte sluta skratta åt allt! Men vi lyckades i alla fall koncentrera oss lite när vi höll på med en av våra låtar, men eftersom vi har så dålig koncentrations förmåga så var vi tvugna att gå ut och leka lite i snön (hihi) :) Sedan kollade vi på One Directions nya musikvideo till Midnight Memories, they sure know how to make a funny and random musicvideo :) Sen blev det Vampire Diaries som var awesome och popcorn, polly och Coca Cola, yum! Hoppas ni har haft en toppen fredag!
 
 
 

Breakfast & The Carrie Diaries!

Kategori:Every Day Life

Godmorgon! Idag blev det frukost och The Carrie Diaries vilket är en av mina favorit serier. Serien utspelar sig på 80-talet och det handlar om en ung Carrie Bradshaw, kläderna är helt fantastiska, väldigt färgglada och roliga och man borde klä sig så mer ofta, man blir så glad när man klär sig färgglatt (i alla fall jag) :) En sak som jag verkligen gillar med serien är hur Carrie skriver i sin dagbok, både jag och Felicia gillar det och vi har bestämt oss för att försöka skriva mer i inläggen på bloggen istället för att ha mest bilder och lite text. Men vi båda tycker att det är enklare att skriva på engelska så vi får se hur det går! :) Have a great day!
 
 

Union J

Kategori:Music

Har lyssnat ganska (väldigt) mycket på Union J på senaste, alla deras låtar är riktigt bra men Beethoven är min favorit :) Go listen to them!
 
 

A sleepover & a wintery hike!

Kategori:Every Day Life

Hejhej! Igår kollade vi på The Carrie Diaries och doppade popcorn i choklad, yum! Sedan sov vi över och idag så hade vi en liten utflykt i snön tillsammans med Felicias storasyster Emily, vi tog med oss hot chocolate och vaniljbullar och fikade lite. Väldigt kul men lite kallt! :)
Hoppas ni har haft en bra helg och att ni gillar vår nya design! :D
 
 
 

Ny design!

Kategori:Every Day Life

Hej! Hoppas att ni tycker om det nya utseendet till bloggen! Det är fortfarande småsaker (som bl.a länkarna i menyerna, kommentar-fönstret och sådant) som ska fixas men vi ville verkligen få upp den nya designen nu eftersom vi var så trötta på det gamla utseendet :) Såhär ska det se ut men på vissa datorer ser textstilen tyvärr annorlunda ut men som sagt.. småsaker som ska fixas. Bilderna byts även ut, så ni inte missar det :) Hope you like it!
 
 

Fashion!

Kategori:Inspiration

Hejhej! Jag har inte gjort ett inlägg på länge...men här är i alla fall ett inspirations inlägg med bilder från we♥it och två låtar, Lady Gagas Fashion! och One Directions Happily som alltid får mig att le så jag tyckte de passade bra till detta inlägget! :)
 
 
 
 

music, music, music..

Kategori:Music

Some songs I've been listening to lately! :)
 
 


2013

Kategori:Every Day Life

Instagram bilder från 2013! :)
Följ oss på instagram: feliciaeerika & johannamariiie
 
 
 

Let Go for Tonight

Kategori:Music

 

Under konstruktion!

Kategori:Every Day Life

Hej! Bloggen kommer få en stor 2014 makeover, med en helt ny design. Så denna ni ser nu är bara en tillfällig! Vi känner för en ny stil som passar oss bättre och vi har inte riktigt varit så sugna på att lägga upp inlägg på senaste eftersom bloggen inte längre kändes helt som oss helt enkelt. Så hoppas att ni kommer att tycka om den nya stilen och inläggen som kommer!