feliciaochjohannas -

Long time, no see

Kategori:Movies/Videos

The Alien videos are back!
 

Spring, Unicorns & Mermaids!

Kategori:Inspiration

Hello! Våren är verkligen här så jag kände för att göra ett vårigt inspirations inlägg plus att Lea Micheles album har kommit ut så jag la till de två låtarna som jag har lyssnat på mest från albumet! :) Have a great day!
 
 
 
 

Photoshoot, Part 2

Kategori:Photoshoot

Hejhej! Jag vet att vi är dåliga på att göra inlägg just nu men Felicia är i London och har säkert massa bilder att lägga upp på bloggen och så när hon kommer tillbaka. Och jag saknar London super mycket särskillt när jag ser alla Felicias instagram bilder från London som ni kan kolla in till höger på bloggen. Jag tänkte i alla fall lägga upp lite fler bilder från min photoshoot då Felicia fotograferade. Så här är några bilder, jag känner mig lite lustig att bara lägga upp bilder på mig själv men som Felicia tjatade om när vi kollade igenom bilderna; "Den här är jättefin...kolla på färgerna och på kontrasterna..." sen kommer hon på att jag är med i bilden och säger "Ja och du ser ju oxå bra ut i den" haha, she sure knows how to make someone feel special :)
 
 
 
 
 
 
 Nästa photoshoot inlägg blir nog med lite bloopers bilder :) Have a great day!

Picnic

Kategori:Every Day Life

Hej! Igår bakade vi chokladmuffins med hallon på, (yum!) och sedan gick vi till en sjö och hade en liten picknick. För vi kom på att man har typ aldrig bara en random picknick som man alltid hade när man var liten, vi hade i alla fall det :) Fast inte tillsammans för att vi kände inte varandra då, haha! Det var ganska fint väder igår men blåste väldigt mycket vid sjön så vi höll på att halft frysa ihjäl, men, men :)
Hoppas ni har haft det bra!
 
 
 
 

Saturday

Kategori:Every Day Life

Hi! Igår var på en liten utflykt och hälsade på Sofie och Henrik, mamma var på massage och vi var och shoppade fast jag köpte typ bara denna adorable väskan från H&M! Sedan åt vi supergoda hamburgare hos Henriks föräldrar (första gången vi grillade i år) och därefter blev det semlor som jag har tjatat i veckor att jag måste äta en men det har inte blivit av, haha så jag har äntligen ätit en semla :) På vägen hem åkte vi förbi godisplanet så det blev lite godis också, yum! Känner att jag har basically bara talat om vad jag ätit (vilket kanske inte var de nyttigaste sakerna men det var gott) men i alla fall, på kvällen kollade jag på The Internship och den var faktiskt bra, det var en sådan "feel good movie" :) Nu har jag babblat på för mycket, hoppas ni har haft en bra helg och får en toppen söndag!